Breu cronologia del pop i el rock / Breve cronología del pop y el rock, 9

1971: La BBC2 programa Old Grey Whistle Test, un espai on diferents bandes toquen en directe en un estudi de televisió sense decorats. El govern de Canadà aprova la normativa de <<contingut canadenc>>, que exigeix ​​que les emissores de ràdio programin un percentatge específic de continguts de procedència canadenca. Els Junos, la rèplica canadenca dels premis Grammy, reben el seu nom en homenatge a Pierre Juneau, funcionari civil responsable d’aquesta normativa de mínims.

1973: L’àlbum Dark Side of the Moon de Pink Floyd arriba a les llistes d’èxits nord-americanes, on es mantindrà (en la llista del <<Top Pop Catalog>>) durant més de 1.000 setmanes.

1975: Bruce Springsteen treu al mercat el seu disc Born to Run.

1976: Sex Pistols llancen el tema <<Anarchy in the UK>>. Després de blasfemar i insultar a la televisió, EMI, la seva companyia discogràfica, els rescindeix el contracte i són vetats en molts llocs del Regne Unit.

/

 1971: La BBC2 programa Old Grey Whistle Test, un espacio en el que diferentes bandas tocan en directo en un estudio de televisión sin decorados. El gobierno de Canadá aprueba la normativa de <<contenido canadiense>>, que exige que las emisoras de radio programen un porcentaje específico de contenidos de procedencia canadiense. Los Junos, la réplica canadiense de los premios Grammy, reciben su nombre en homenaje a Pierre Juneau,  funcionario civil responsable de dicha normativa de mínimos.

1973: El álbum Dark Side of the Moon de Pink Floyd alcanza las listas de éxitos norteamericanas, donde se mantendrá (en la lista del <<Top Pop Catalog>>) durante más de 1.000 semanas.

1975: Bruce Springsteen saca al mercado su disco Born to Run.

1976: Sex Pistols lanzan el tema <<Anarchy in the UK>>. Tras blasfemar e insultar en televisión, EMI, su compañía discográfica, les rescinde el contrato y son vetados en muchos lugares del Reino Unido.