Incorporació en pràctiques el 27/10/2014 de Gisela Herrera estudiant Grau de Musicologia UAB.

Dilluns 27/10/2014 s’incorpora en pràctiques Gisela Herrera, estudiant de 4art. Grau Musicologia UAB.

Gisela Herrera Brustenga va començar a estudiar música l’any 1994 a l’escola municipal de música de Rubí on va cursar-hi el grau elemental així com l’ensenyament avançat especialitzant-se en flauta travessera. Va continuar els seus estudis musicals al Conservatori Municipal de Música de Barcelona on va guanyar diversos concursos interns en flauta travessera i va obtenir la menció d’honor en el mateix instrument al concloure els estudis l’any 2014.

A més a més, ha participat en vàries Master Classes impartides per flautistes de prestigi internacional: Vicenç Prats (primera flauta de l’Orquestra de París), Albert Mora (flauta solista de l’Orquestra Simfònica del Gran Liceu) i Christian Farroni (flauta solista de l’Orquestra Simfònica de Madrid i assistent Solista a l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya).

En l’actualitat combina els seus estudis universitaris en musicologia amb la participació en variats projectes musicals com l’Orquestra de Flautes de Barcelona o la Banda de Música del Prat de Llobregat.

???????????????????????????????