Breu cronologia del pop i el rock / Breve cronología del pop y el rock, 11

1982: Es publica l’àlbum de Thriller de Michel Jackson que vendrà la xifra de 45 milions de còpies.

1983: El primer disc (CD) surt al mercat. L’arribada del vídeo comporta la primera edició dels American Video Awards. Es comercialitza la tecnologia MIDI (Musical Instrument Digital Interface), que permet la connexió de diversos sintetitzadors entre si i obre tot un univers de possibilitats tècniques per a la creació musical. Culture Club aconsegueix el n.º 1 amb la seva cançó <<Karma Chamaleon>>.

1984: <<Relax>> de Frankie Goes to Hollywood aconsegueix el n.º 1 i és prohibit en la BBC. El primer senzill en solitari de George Michaels, <<Careless Whisper>>, arriba al n.º 1 de les llistes britàniques. Band Aid llença <<Do They Know It’s Christmas?>>. Mor Marvin Gaye a les mans del seu pare.

/

1982: Se publica el álbum de Thriller de Michel Jackson que venderá la friolera cifra de 45 millones de copias.-

1983: El primer disco (CD) sale al mercado. LA llegada del vídeo comporta la primera edición de los American Video Awards. Se comercializa la tecnología MIDI (Musical Instrument Digital Interface), que permite la conexión de varios sintetizadores entre sí y abre todo un universo de posibilidades técnicas para la creación musical. Culture Club alcanza el n.º 1 con su canción <<Karma Chamaleon>>.

1984: <<Relax>> de Frankie Goes to Hollywood alcanza el n.º 1 y es prohibido en la BBC. El primer sencillo en solitario de George Michaels, <<Careless Whisper>>, llega al n.º 1 de las listas británicas. Band Aid lanza <<Do They Know It’s Christmas?>>. Muere Marvin Gaye a manos de su padre.