Inauguració web biblioteca de l’ESMUT

Captura de pantalla 2015-04-23 a las 11.48.07

Hola a totes i a tots, avui Diada de Sant Jordi donem per inaugurada la pàgina web de la biblioteca de l’ESMUT. Ja tenim garantida la gestió del fons de biblioteca i ara ens queda el treball de seguir triant i catalogant.

Tots els alumnes (mares / pares en el cas dels més petits / es), poden sol·licitar accés a la base de dades per poder reservar material mitjançant l’assignació d’usuari i contrasenya d’entrada. No obstant això, podeu navegar i veure el que fins ara hem incorporat sense necessitat d’estar registrats.

Gràcies a Alberto Salazar per aquest magnífic treball que estic segur contribueix al compliment dels nostres objectius, és a dir, obtenir l’excel·lència posant a l’abast d’alumnes, famílies i col·laboradors les eines necessàries per a la seva consecució.

Enllaç d’accés: http://biblio.esmut.cat/ 

/

Hola  a todas y a todos, hoy “Diada de Sant Jordi» damos por inaugurada la página web de la biblioteca del ESMUT. Ya tenemos garantizada la gestión del fondo de biblioteca y ahora nos queda el trabajo de seguir eligiendo y catalogando.

Todos los alumnos (madres/padres  en el caso de los más pequeños/as),  pueden solicitar acceso a la base de datos para poder reservar material mediante la asignación de usuario y contraseña de entrada. No obstante, podéis navegar y ver lo que hasta ahora hemos incorporado sin necesidad de estar registrados.

Gracias a Alberto Salazar por este magnífico trabajo que estoy seguro contribuye al cumplimiento de nuestros objetivos, es decir, obtener la excelencia poniendo al alcance de alumnos, familias y colaboradores las herramientas necesarias para su consecución.

Enlace de acceso: http://biblio.esmut.cat/

Salutacions / Saludos.