III jornada solidària per a la recollida d’aliments ESMUT 16.05.2015

Bon dia, un cop acabada la III jornada de concerts solidaris per a la recollida d’aliments, volem agrair l’assistència a tots aquells/es  que han aportat esperança per a les persones que tan malament ho estan passant.

Un agraïment especial per a Raül Navarro Sanchez per la seva imprescindible presència, al seu pare i al seu fill Alan que han estat des del primer moment per donar suport en el que fos necessari.

També volem agrair a Marck Lorente per compartir la seva excel·lent creativitat en la creació del pòster de la jornada.

Quim, moltes gràcies per deixar-nos els altaveus.

Als músics, ànima d’aquesta jornada, que amb la seva música ens ensenyen que aquest llenguatge universal sempre està disposat per ajudar els altres. Vagi aquesta abraçada sincera per la Raquel Gomis, la Carlota Delgado, Els Cracs d’Andi, al Pere Pina de Cutoff, al Francesc Rius Mur i Pere Rehues, a l’Anna Roser Diaz Lopez, a l’Alba Pérez Alexandre, a la Violeta Tello Grau i l’Óscar López Alcoverro (Biosca), al Jaume Arboledas i el seu grup i a  Thirteenplace Barcelona.

L’any que ve anem a per la quarta jornada.

/

Buenos días, una vez acabada la III jornada de conciertos solidarios para la recogida de alimentos, queremos agradecer la asistencia a tod@s aquell@s que han aportado esperanza para las personas que tan mal lo están pasando.

Un agradecimiento especial para Raul Navarro Sanchez por su imprescindible presencia, a su padre y a su hijo Alan que han estado desde el primer momento para apoyar en lo que fuese necesario.

También queremos agradecer a Marck Lorente por compartir su excelente creatividad en la creación del póster de la jornada.

Quim, muchas gracias por dejarnos los altavoces.

A los músicos, alma de esta jornada, que con su música nos enseñan que este lenguaje universal siempre está dispuesto para ayudar a los demás. Vaya este abrazo sincero para Raquel Gomis, Carlota Delgado, Els Cracs d’Andi, a Pedro Pina de Cutoff, a Francesc Rius Mur y Pere Rehues, a Anna Roser Diaz Lopez, a Alba Pérez Alexandre, a Violeta Tello Grau y Óscar López Alcoverro (Biosca), a Jaume Arboledas y su grupo y a Thirteenplace Barcelona.

El año que viene vamos a por la cuarta jornada.