Enllaços d’interès / Enlaces de interés

planeta guitarra

Hem incorporat a la nostra pàgina un nou enllaç d’interès: www.planetaguitarra.com , on podreu trobar el meravellós món de la guitarra elèctrica .

“Des de PLANETA GUITARRA volem oferir-vos la possibilitat d’aconseguir tot el necessari per a les vostres guitarres , amb una bona qualitat i a un preu competitiu . Al nostre catàleg trobareu tot el necessari per modificar la teva guitarra al teu desig. Volem donar-te un tracte personal i per això et demanem que contactis amb nosaltres per donar una resposta personalitzada a les teves necessitats , aconsellant i ajudant-te .

A més PLANETA GUITARRA té el plaer de presentar-vos THOR GUITARS , la nostra pròpia marca de guitarres , que neix per satisfer una demanda incipient . Aquí tindràs la possibilitat de crear la teva guitarra al teu gust . Des d’una guitarra base , podràs seleccionar pastilles , clavillers i ponts , i així tenir una guitarra de llarg recorregut que tu mateix has compost .

THOR GUITAR et lliurarà la teva guitarra perfectament ajustada , amb el nostre certificat , perquè només hagis de connectar-te a tocar .

PLANETA GUITARRA us dona la benvinguda al nostre món . Des d’aquí us desitgem que gaudiu explorant la web! ! ! “

/

Hemos incorporado a nuestra página un nuevo enlace de interés: www.planetaguitarra.com, donde podréis encontrar el maravilloso mundo de la guitarra eléctrica.

“Desde PLANETA GUITARRA queremos ofreceros la posibilidad de conseguir todo lo necesario para vuestras guitarras, con una buena calidad y a un precio competitivo. En nuestro catálogo encontrarás todo lo necesario para modificar tu guitarra a tu gusto.Queremos darte un trato personal y por ello te pedimos que contactes con nosotros para dar una respuesta personalizada a tus necesidades, aconsejándote y ayudándote.

Además PLANETA GUITARRA tiene el placer de presentaros THOR GUITARS , nuestra propia marca de guitarras, que nace para satisfacer una demanda incipiente. Aquí tendrás la posibilidad de crear TU guitarra a tu gusto. Desde una guitarra base, podrás seleccionar pastillas, clavijeros y puentes, y así tener una guitarra de largo recorrido que tu mismo has compuesto.

THOR GUITAR te entregará tu guitarra perfectamente ajustada, con nuestro certificado, para que solo tengas que conectarte a tocar.

PLANETA GUITARRA os da la bienvenida a nuestro mundo. Desde aquí os deseamos que disfrutéis explorando nuestra web!!!”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada