Enllaços d’interès / Enlaces de interés

planeta guitarra

Hem incorporat a la nostra pàgina un nou enllaç d’interès: www.planetaguitarra.com , on podreu trobar el meravellós món de la guitarra elèctrica .

«Des de PLANETA GUITARRA volem oferir-vos la possibilitat d’aconseguir tot el necessari per a les vostres guitarres , amb una bona qualitat i a un preu competitiu . Al nostre catàleg trobareu tot el necessari per modificar la teva guitarra al teu desig. Volem donar-te un tracte personal i per això et demanem que contactis amb nosaltres per donar una resposta personalitzada a les teves necessitats , aconsellant i ajudant-te .

A més PLANETA GUITARRA té el plaer de presentar-vos THOR GUITARS , la nostra pròpia marca de guitarres , que neix per satisfer una demanda incipient . Aquí tindràs la possibilitat de crear la teva guitarra al teu gust . Des d’una guitarra base , podràs seleccionar pastilles , clavillers i ponts , i així tenir una guitarra de llarg recorregut que tu mateix has compost .

THOR GUITAR et lliurarà la teva guitarra perfectament ajustada , amb el nostre certificat , perquè només hagis de connectar-te a tocar .

PLANETA GUITARRA us dona la benvinguda al nostre món . Des d’aquí us desitgem que gaudiu explorant la web! ! ! «

/

Hemos incorporado a nuestra página un nuevo enlace de interés: www.planetaguitarra.com, donde podréis encontrar el maravilloso mundo de la guitarra eléctrica.

«Desde PLANETA GUITARRA queremos ofreceros la posibilidad de conseguir todo lo necesario para vuestras guitarras, con una buena calidad y a un precio competitivo. En nuestro catálogo encontrarás todo lo necesario para modificar tu guitarra a tu gusto.Queremos darte un trato personal y por ello te pedimos que contactes con nosotros para dar una respuesta personalizada a tus necesidades, aconsejándote y ayudándote.

Además PLANETA GUITARRA tiene el placer de presentaros THOR GUITARS , nuestra propia marca de guitarras, que nace para satisfacer una demanda incipiente. Aquí tendrás la posibilidad de crear TU guitarra a tu gusto. Desde una guitarra base, podrás seleccionar pastillas, clavijeros y puentes, y así tener una guitarra de largo recorrido que tu mismo has compuesto.

THOR GUITAR te entregará tu guitarra perfectamente ajustada, con nuestro certificado, para que solo tengas que conectarte a tocar.

PLANETA GUITARRA os da la bienvenida a nuestro mundo. Desde aquí os deseamos que disfrutéis explorando nuestra web!!!»