Concert de Consolament Ensemble. 03/03/2013 a les 18:30 h.

Hola a totes i a tots!!

El proper dia 3 de març de 2013 a las 18:30 h., comptarem amb la presència del cor Consolament Ensemble. Aquest grup té com a repertori la música dels càtars, (moviment que va abastar l’Europa Occidental en els segles X-XIII) i els principals atractius resideixen tant en l’antiguitat de la seva música  com en la representació d’una manera de viure.

Els membres de Consolament Ensemble manifestan que «estan units pels ideals universals del bé, de l’amor i de la bellesa de l’esperit càtar«.

Per reservar entrada us deixo un link on podreu cumplimentar les vostres dades. El nombre de places és limitat (55), de manera que prego que en el cas d’estar interessats / des no deixeu d’omplir el formulari de reserva.  http://es.surveymonkey.com/s/VFNX92Z (reserva d’entrada).

Informació sobre el cor:  http://www.consolament-ens.com/

El preu serà de 15€ i els alumnes del centre 13€.

Gràcies.

Carlos Salazar Amoraga

/

Hola a todas y todos!

El próximo día 3 de marzo de 2013 a las 18:30 h., Contaremos con la presencia del coro Consolament Ensemble. Este grupo tiene como repertorio la música de los cátaros, (movimiento que abarcó la Europa Occidental en los siglos X-XIII) y los principales atractivos residen tanto en la antigüedad de su música como en la representación de un modo de vivir.

Los miembros de Consolament Ensemble manifestan que «están unidos por los ideales universales del bien, del amor y de la belleza del espíritu cátaro«.

Para reservar entrada os dejo un link donde podrás cumplimentar tus datos. El número de plazas es limitado (55), de modo que ruego que en el caso de estar interesados ​​/ as no dejéis de rellenar el formulario de reserva. http://es.surveymonkey.com/s/VFNX92Z (reserva de entrada).

Información sobre el coro: http://www.consolament-ens.com/

El precio será de 15 € y los alumnos del centro 13 €.

Gracias.

Carlos Salazar Amoraga