Casal d’estiu 2017

Casal d’estiu 2017 – El Follet Valent – INSCRIPCIONS

 

Aquest any ens hem engrescat per fer una adaptació teatral d’una de les cantates infantils més representades dels últims anys a Catalunya. Es tracta de la cantata del Follet Valent, amb música de Núria Juanet i llibret de Rosa Nogué i Clara Ripoll.

 

La història està ambientada en un bosc on viu el follet. Poc a poc anirà coneixent diferents personatges que també viuen al bosc com la marieta, la vespa groga, la papallona, la formiga, l’escarabat i una aranya que no li posarà les coses fàcils.

 

Aquesta entranyable obra tracta els valors de l’amistat, la cooperació, l’empatia i la solidaritat. Es tracta d’una història imaginativa i didàctica on la música, el teatre i la dansa s’uneixen per transmetre el bonic missatge del Follet Valent.

 

La representació de l’obra s’elaborà al llarg de tot el casal amb tècniques audiovisuals de croma de manera que l’últim dia us emportareu un record gravat de l’obra teatral així com de l’experiència del casal.

 

Les activitats del casal estan pensades per infants que cursin primària (de 6 a 12 anys) i està estructurat en 10 dies (del 26 de juny fins el 7 de juliol), de dilluns a divendres de 9h a 13h (amb possibilitat de poder portar els vostres fills a les 8:30h i recollir-los a les 14h). Dins de les activitats del casal trobareu el repertori de les cançons i les coreografies d’aquestes, manualitats per realitzar l’atrezzo dels personatges, i l’escenografia i un munt d’activitats lúdiques on es treballaran els valors presents a la història així com les característiques dels animals que es representen, entre altres.

 

Per poder elaborar l’obra musical caldrà que hi hagi un mínim de 7 nens per poder cobrir tots els papers dels personatges.

 

Us animem a formar part de la Colla del Follet Valent!

INSCRIPCIONS