Trivial Pursuit musical

El grup de teoria musical dels dimarts està creant un Trivial Pursuit musical. Vols participar-hi? Envia’ns la teva pregunta amb la resposta i la font en què has aconseguit la informació. Gràcies

El grupo de teoría musical de los martes está creando un Trivial Pursuit musical. ¿Quieres participar? Envíanos tu pregunta con su respuesta y la fuente en las que has conseguido la información. Gracias

Trivial Pursuit musical Leer más »

Inici curs 2021/22

Bon dia a tothom, avui comença el curs 2021/22. Volem agrair un any més la vostra confiança i esperem que gaudiu com ho fem nosaltres d’aquesta nova aventura musical.

Aquest curs tornem a posar en marxa les activitats de Sensibilització musical, Coral d’adults i la temporada de projeccions d’òpera que inicia les seves activitats el proper dissabte 18/09 a les 17:00 h. amb la Serva padrona (G.B. Pergolesi).

Una abraçada de benvinguda.

/

Buenos días a todos/as, hoy comienza el curso 2021/22. Queremos agradecer un año más vuestra confianza y esperamos que disfrutéis como lo hacemos nosotros de esta nueva aventura musical.

Este curso volvemos a poner en marcha las actividades de Sensibilización musical, Coral de adultos y la temporada de proyecciones de ópera que inicia sus actividades el próximo sábado 18/09 a las 17:00 h. con la Serva padrona (G.B. Pergolesi).

Un abrazo de bienvenida.

Inscripciones :

Inici curs 2021/22 Leer más »

Torna la sensibilització musical a l’ESMUT curs 2021- 2022.

Pensant en les característiques i necessitats dels nens i nenes de 0 a 6 anys, hem dissenyat l’etapa de SENSIBILITZACIÓ MUSICAL I i II, per tal d’afavorir el creixement harmònic i global de l’infant mitjançant la música, primerament de la mà dels pares i mares (sensibilització musical I) per continuar desprès d’una manera més autònoma (sensibilització musical II).

Torna la sensibilització musical a l’ESMUT curs 2021- 2022. Leer más »

L’app dels concerts solidaris 12/2018

Podeu descarregar l’app dedicada als concerts solidaris en favor de l’ong Alegria sin fronteras.

http://mobincube.mobi/D9CHWG

Benvolgudes famílies i amics,

La setmana del 17 al 21 de desembre, ambdós inclosos, durem a terme les audicions que com bé sabeu sempre tenen com a destinació l’ajuda a persones amb dificultats.

En aquesta ocasió dedicarem el nostre esforç a la recollida de diners per l’ONG Alegria sense fronteres. L’aportació és totalment voluntària i sense mínims establerts.

Sent part del nostre ideari el fomentar la participació, el compromís de treball en equip, la solidaritat, el desig de superació, la constància i la bona harmonia, serveixi aquesta setmana per agrupar totes les nostres energies i donar suport als que els ha tocat viure en una part del món on sobreviure dia a dia és un veritable esforç.

Carlos

L’app dels concerts solidaris 12/2018 Leer más »